Kahve sektöründe çalışmak ve yatırım yapmak isteyenler için

Temel Barista Eğitimi

İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Uzmanlığı - 13/04/2019 1.Oturum Anketi
Eğitim Öncesi
Eğitim öncesi program ile ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirildim. Sorumlarıma hızlı cevaplar verildi.
Eğitim Anında
Anket Sonucu
Değerlendirmeleriniz Başarıyla İletildi.
Sertifikalarım başlığı altından belgenize erişim sağlayabilirsiniz.
Kapat
Takvimlendirilmiş Eğitimler
Şu an takvimlendirilmiş bir eğitim bulunmamaktadır. Buraya tıklayarak eğitime ön başvuru yapabilirsiniz.
Rekabetin bu kadar yüksek olduğu bir iletişim dünyasında değişim de çok hızlı yaşanmaktadır. Sadece bireylerin değil, tüm kurumsal yapıların itibarları ve aniden karşılaşabilecekleri kriz ortamlarında doğru refleksleri verebilmeleri çok önemli bir başarı kriteri haline gelmiştir. Özellikle Yeni PR Kanallarının ve fırsatlarının tanımlanması, itibar ve kriz yönetiminde teknolojinin efektif bir şekilde kullanılması da gerekmektedir. Bu eğitimde Sosyal medya takip ve analiz araçlarının nasıl kullanılması gerektiğini de tanımlıyor olacağız. Güçlü bir marka vaadinin arkasında ne gibi değişkenler bulunur ve bu itibar yönetiminin gücü nasıl doğru iletişim aksiyonlarına dönüştürülür ve günümüz iletişim ortamlarında krizler nasıl yönetilir eğitim boyunca katılımcılara sunacağımız konular olacaktır.
• Dijital Pazarlama alanında kariyer yapmak isteyenler.
• Dijital Pazarlamaya ilgi duyan ve bu alanda uzmanlaşmak isteyenler.
• Dijital Pazarlamayı daha iyi anlamak isteyen yönetici ve yönetici adayları.
Neler Öğreneceksiniz?
• Dijital PR ve Online İtibar Yönetimi'ne Giriş
a. Digital PR'ın günümüzdeki yeri ve önemi
b. Digital PR ve Klasik PR arasındaki farklılıklar
c. Online İtibar yönetimi nedir?
d. Online itibar yönetiminde organizasyon ve kriz yönetimi
• Sosyal Medya ve İnternet Analizi, Takibi ve Raporlama
a. Online Takip Nedir ve Neden Önemlidir
b .Online Takip İçin Nelere Dikkat Edilmeli
c. Online Takip Araçları
d. Online Araştırmaların Pazarlama Stratejilerindeki Yeri
Bahçeşehir Üniversitesi ve Istanbul Institute® tarafından gerçekleştirilen Dijital ve Sosyal Medya Pazarlama Yönetimi Sertifika Programının; Digital PR& Online İtibar Yönetimine Giriş & İnternet ve Sosyal Medya Ölçümleme modülünü alan katılımcılara Katılım Belgesi, programın tüm modüllerini alan ve program sonunda %80 devam koşulunu sağlamakla birlikte yapılacak sınavda başarılı olan katılımcılarımıza Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü, SEM müdürü ile Istanbul Institute® yetkilisinin imzası olacak şekilde Sertifika verilecektir.
Bilgi Almak İstiyorum