Dijital ve Sosyal Medya Pazarlama

BAU Güney Kampüsü
3245 TL

EĞİTİM İÇERİĞİ

Teknoloji ve iletişim araçlarının baş döndürücü bir hızla geliştiği günümüzde, pazarlama ilke ve stratejilerinin aynı kalması beklenemez. Son dönemde Batı ülkelerinde pazarlamanın dijital boyutunun kazandığı önem ve bu sayede şirketlerin teknolojinin sınırsız imkanlarını da kullanmak suretiyle hedef kitle ve müşteriye daha kolay ulaşır hale gelmesi, dijitalin hayatımızda yer aldığı rolün ağırlığını gösterir nitelik taşır. Bahçeşehir Üniversitesi ve Istanbul Institute tarafından ortaklaşa hazırlanan bu programla kişilerin, dijital pazarlama ve sosyal medyayı tüm yönleri ile anlaması amaçlanır.

KAYIT OLUN

Bu program BAUSEM ile İstanbul Institute ortaklığında gerçekleştirilmekte olup, eğitim kayıtları İstanbul Institute tarafından yürütülmektedir. Bilgi ve başvuru için 212 283 24 02 numaralı telefondan veya info@istanbulinstitute.com adresinden program detaylarına ulaşabilirsiniz.

KİMLER İÇİN?

En az lisans mezunu olma şartı ile, dijital pazarlama ve sosyal medyayı tüm yönleri ile tanımak isteyen pazarlama, marka, satış ve kurumsal iletişim yönetimi konularındaki kariyerlerinde ilerlemek isteyen kişiler ve pazarlama araştırması, marka yönetimi, ürün yönetimi, dijital mecralarda pazarlama ve satış raporlama konularındaki faaliyet gösteren kişiler için geliştirici bir programdır.

SÜRE

72 saat / 6 hafta

Cumartesi / 9:30 - 16:30

Pazar / 9:30 - 16:30

PROGRAM ÜCRETİ

3.245 TL Peşin - 3.658 TL 9 Taksit

NELER ÖĞRENECEKSİNİZ?

Eğitim ajandasıki konu başlıkları dijital pazarlama, yeni tüketici gözünde pazarlama karması, e-ticaret, crm, arama motoru pazarlaması, viral pazarlama, sosyal medya pazarlaması, dijital medya planlama ve satınalma, mobil pazarlama, e-mail pazarlama, e-satış ve e-ticaret ve ödeme sistemleri ölçümleme, marka konumlama, strateji ve planlama, seo ve sem, ölçümleme, dijital pr ve örnek vaka çalışmalarını içerir.

BELGE

Program sonunda yapılan sınavdan, yüzde 70 baraj notunun üzerinde puan alan ve yüzde 70 katılım şartını karşılayan adaylara Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü ve İstanbul Institute Direktörü tarafından imzalı sertifika verilir.

BAU Güney Kampüsü |

3245 TL