Son 20 yılda teknoloji ve tüketim alışkanlıklarının hızla değişimi kurumsal şirketlerin topluma ulaşma planlarını sürekli değiştirmesine neden oluyor. Konvansiyonel medyanın gücünü hızla kaybetmesi yeni araçlara yönelimi beraberinde getiriyor. Peki konvansiyonel medya tamamen işlevini kaybetti mi yoksa hala güçlü mü? Sorunun doğru cevabını verebilenler için ışıltılı bir gelecek var. Medyanın yerini medyayı yaratan bireyin aldığı yeni dönemde kurumsal yönetici hangi medya sepetinden faydalanmalı ki hedefe taşısın sorusunun cevabını bulmaya çalışıyoruz. Kaç çeşit iletişim var ve biz ne kadarını kullanıyoruz sorusuna gerçek medya firma ilişkileriyle, yaşanmış örneklerle cevap veriyoruz.
• Şirketlerin kurumsal iletişim ve pazarlama departmanlarında uzman, danışman, orta düzey yönetici konumunda çalışan ve kariyerinde uzmanlaşmayı hedefleyen bireyler.
• Programa katılabilmek için en az lisans mezunu olmak ve / veya kurumsal iletişim ve pazarlama alanlarında en az 2 yıl çalışmış olmak gerekir.
• Halkla İlişkilerde Medya ile İlişkilerin Önemi
• Medya ile İlişkilerin Kapsamı
• Halkla İlişkiler Yazarının Görevi
• Finansal Medya ve İlişkiler
• Haber Yazma Teknikeri ve Kuralları
• Ambargolu Haber
• Basın Bülteni (Basın Bülteni Yazarken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar, Basın Bülteni Çeşitleri)
• Basın Kiti
• Basın Toplantıları
• Kurumsal Reklam
• Basın Makaleleri
• Basın Röportajları
• Basın Gezisi
• Halkla İlişkiler Yazarlığında Kurumsal Yayınlar: Broşür, Kurumsal Dergi
• El İlanları
• Fotoğraf ve Görsel Malzemeler
Bahçeşehir Üniversitesi ve Istanbul Institute® tarafından gerçekleştirilen Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programının; Kurumsal İletişimde Medya ile İlişkiler modülünü alan katılımcılara Katılım Belgesi, programın tüm modüllerini alan ve program sonunda %80 devam koşulunu sağlamakla birlikte yapılacak sınavda başarılı olan katılımcılarımıza Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü, SEM müdürü ile Istanbul Institute® yetkilisinin imzası olacak şekilde Sertifika verilecektir.
Şu an takvimlendirilmiş bir eğitim bulunmamaktadır. Buraya tıklayarak eğitime ön başvuru yapabilirsiniz.