Dijital evrim ile birlikte gerek kurumsal iletişim yöneticileri, gerek de marka profesyonelleri rekabetçi ortamda farklı olmak, doğru hedef kitleye en kısa yoldan ulaşmanın ve dijital dünyanın sağladığı iletişim olanaklarından maksimum derece de yararlanabilmenin yöntemlerini bulmak ve entegre pazarlama iletişimini daha güçlü bir hale getirmenin çabası içine girmişlerdir.Bu eğitim modülü ile Dijital Teknolojiler ile değişen iş dünyasını ve kurumsal iletişimi örnekleri ve vaka analizleri ile inceleyeceğiz ve değişen, modernleşen kurumsal iletişim sisteminin iş dünyasında yarattığı fırsatları ve sosyal medya fırsatlarını tartışıyor olacağız.
• Şirketlerin kurumsal iletişim ve pazarlama departmanlarında uzman, danışman, orta düzey yönetici konumunda çalışan ve kariyerinde uzmanlaşmayı hedefleyen bireyler.
• Programa katılabilmek için en az lisans mezunu olmak ve / veya kurumsal iletişim ve pazarlama alanlarında en az 2 yıl çalışmış olmak gerekir.
• Kurumsal İletişim & İnovatif Yaklaşım Yeni Dünya Düzeni & Büyük Veri Değerler Sistemi
• Kurumsal İletişimde Markaların Kritik İş Süreçleri ve İnovasyon Bağıntısı
• Kurumsal Marka Yönetimi& Değerler İnşasında Yenilikçi Metodolojiler
• Marka Yönetiminde İş Zekâsı ve Pazarlama
• Üçüncü Parti Çözümleri
• Riskler & Kısıtlar Yeni Dünyada Haklar & Yükümlülükler
• Hizmet edelim derken acaba eziyet mi ediyoruz?
• Müşteri memnuniyeti bir strateji midir?
• Müşteri memnuniyeti şart mıdır?
• Müşteri memnuniyeti stratejisinden ayrıca nasıl para kazanabiliriz?
• Bir müşterinin peşinden ne kadar koşmalıyız? Ne zaman vazgeçmeliyiz?
Bahçeşehir Üniversitesi ve Istanbul Institute® tarafından gerçekleştirilen Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programının; Yeni Dünya Düzeninde Kurumsal İletişim & Dijital Strateji Yönetimi modülünü alan katılımcılara Katılım Belgesi, programın tüm modüllerini alan ve program sonunda %80 devam koşulunu sağlamakla birlikte yapılacak sınavda başarılı olan katılımcılarımıza Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü, SEM müdürü ile Istanbul Institute® yetkilisinin imzası olacak şekilde Sertifika verilecektir.
Eğitim Tarihi / Süresi 24/04/2021
6 Saat / 1 Hafta