Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi

Bu eğitimde arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesinin kurulması, arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesinin tarafları olan arsa sahibi ve yüklenicinin borçları ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesinin sona ermesi ele alınacaktır. Katılımcılar arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi ile bilgileri pratik olaylara uygular. Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi ile karşılaşılabilecek hukuki sorunlar hakkında bilgi sahibi olurlar.
Hukuk fakültesi öğrencileri, avukatlar, mühendisler, mimarlar, kentsel dönüşüm süreciyle yakından ilişkili kişiler.
6 saat / 1 gün
Cumartesi 10.00 - 17.00
Bu eğitim sonunda katılımcılar, bir arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesinin nasıl akdedileceğini öğrenirler, ihtilaf yaratan sorunları saptar ve sözleşme ile çözüm getirirler, hukuki uyuşmazlık çıkması durumunda hangi hukuki yollara başvuracaklarını saptarlar, arsa payı karşılığı sözleşmesinin sona ermesine ilişkin sorunları saptayarak çözüm önerileri getirebilirler.
Program sonunda %100 katılım şartını karşılayan adaylara katılım belgesi verilir.
Tarih Süre Yer Konu Eğitmen
Eğitim Tarihi / Süresi 18/06/2022 - 6 Saat