Cisco Networklerde Temel Routing and Switching

Bilişim sektöründe yer almayı hedefleyen öğrenci ve mezunlar ile kendisini geliştirip uzmanlaşmak isteyen ve kariyerini bilişim sektöründe ilerletmek isteyenlerin tercih edebileceği bu eğitimde, network çalışma mantığı ile birlikte en sık kullanılan Routing ve Switching fonksiyonları uygulamalı şekilde anlatılır. Eğitim, en temel seviyeden başlayarak temel network fonksiyonlarına hakim olmanızı sağlar.

Sektör tecrübesi yüksek uzman eğiticiler tarafından yapılacak online eğitimde katılımcılar alacakları teorik bilginin yanında edinecekleri uygulama deneyimi ile özelleştirilmiş ve hedefe yönelik bir eğitim alırlar.
Bu eğitime katılabilmek için herhangi bir ön koşul bulunmamaktadır.
30 Saat
%80 devam koşulunu sağlayan katılımcılara, eğitim sonunda gerçekleşecek olan sınavda başarılı olmaları durumunda, Cisco Network Temel Routing and Switching Eğitimi adı altında Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlüğü ve Wissen Akademie tarafından onaylı resmi bir sertifika verilecektir.

Bu alandaki yetkinliğinizi uluslararası sertifikalarla belgelemek için yetkili sınav merkezlerinde sınava katılabilirsiniz. Böylece uluslararası geçerli sertifika sahibi olabilirsiniz.
Eğitim Tarihi 01/01/1970
Lokasyon BAUSEM Online
Eğitim Ücreti 550 TL (KDV Dahil)