Dijital Pazarlama Yeni Medya Düzeni

Günümüzde tüm pazarlama profesyonelleri için dijital mecraları ve dijital mecraların marka iletişimine katkısını en iyi şekilde kavraması gerekmektedir. Bu eğitim program, bu değişim sürecini ve günümüzde yaygın olan dijital tanıtım kanallarının kullanımlarını ve uygulama örneklerini sunarak pazarlama iletişiminizi geliştirebilmenizde size yardımcı olacaktır.Bu eğitim modülü ile değişen pazarlamanın yeniden tanımı yapacağız ve pazarlamanın ve medya düzenini ve sosyal medya içerik yönetiminin ve sosyal medya izleme yöntemlerinin inceliklerini tartışıyor olacağız.
• En az lisans mezunu olmak.
• İşletme alanındaki alt yapılarını güçlendirmek isteyen şirket sahipleri, tüm kademe yönetici ve
6 saat / 1 Gün
Cumartesi / 09.30 - 16.30
• Dijital Teknolojiler ile değişen Pazarlama Karması
• Yeni Ürün Yönetimi
• Medya Planlama
• Dijital İtibar ve Kriz Yönetimi
• Sosyal Medya ve Kurumsal İletişim Süreçleri
• Online Dünyada İşveren Markası
• Pazarlamada Yeni Trendler
• E- Ticaret Nedir?
• Vaka Analizleri
Bahçeşehir Üniversitesi ve Istanbul Institute® tarafından gerçekleştirilen Micro MBA Sertifika Programının; Dijital Pazarlama Yeni Medya Düzeni modülünü alan katılımcılara Katılım Belgesi, programın tüm modüllerini alan ve program sonunda %80 devam koşulunu sağlamakla birlikte yapılacak sınavda başarılı olan katılımcılarımıza Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü, SEM müdürü ile Istanbul Institute® yetkilisinin imzası olacak şekilde Sertifika verilecektir.
Eğitim Tarihi 08/01/2023
Eğitim Süresi 6 Saat
Lokasyon BAUSEM Online
Eğitim Ücreti 600 TL (KDV Dahil)

Eğitim kayıtları 06/01/2023 tarihinde kapanmıştır.