İnsan Kaynaklarında Öğrenme ve Gelişim Yönetimi

Bu eğitimde kurumsal öğrenme ve gelişim süreçleri detaylandırılacaktır. Modern öğrenen ihtiyaçları ile paralel olarak öğrenme stilleri ve yöntemlerinin paylaşıldığı eğitimde, öğrenmenin strateji haritasındaki önemi ele alınacaktır. Öğrenme tasarımı ve öğrenme verimliliğinin ölçümü detaylandırılacak, çalışan bağlılığına çok büyük etkisi olan öğrenen organizasyon kültürü aktarılacaktır.
1)İnsan Kaynakları Yönetimi alanında kariyer yapmak isteyenler.
2)İnsan Kaynakları Yönetimine ilgi duyan ve bu alanda uzmanlaşmak isteyenler.
3)İK uzman ve yöneticileri.
6 saat / 1 gün
Pazar 09.30-16.30
Bahçeşehir Üniversitesi ve Istanbul Institute® tarafından gerçekleştirilen İnsan Kaynakları Yönetimi Uzmanlığı Sertifika Programının; İnsan Kaynaklarında Öğrenme ve Gelişim Yönetimi modülünü alan katılımcılara Katılım Belgesi.Programın tüm modüllerini alan ve program sonunda %80 devam koşulunu sağlamakla birlikte yapılacak sınavda
başarılı olan katılımcılarımıza Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü, SEM müdürü ile Istanbul Institute® yetkilisinin imzası olacak şekilde Sertifika verilecektir.

*Bu eğitime online olarak katılan kişiler Adobe Connect programı üzerinden eğitimi baştan sona takip edebilir, sesli ve görüntülü eğitmen ve diğer katılımcılarla etkileşim halinde olabilir.
1)Kurumlarda Öğrenmenin Strateji ile İlişkisi & İK’cının Stratejik Partner Şapkası
•Kurumsal Akademiler ile Eğitim Birimleri Arasındaki Farklar
•Pedagoji ve Andragoji Farkı & Andragojik Öğrenme Prensipleri
•Öğrenme Stilleri & Öğrenen Tipleri