14/09/2019 İş Analizi Metodolojisi, Modelleme Teknikleri ve Test Yönetimi

BAU Beşiktaş |

4,012 TL
KDV Dahil

> Bu eğitim hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.

EĞİTİM İÇERİĞİ

Değişik ölçeklerde ve farklı disiplinlerin katılımcılarıyla karmaşık bir yapı gösteren hizmetlerin metodolojik olarak yönetilmesi ve bu konuda eğitimli kadroların oluşturulması günümüz rekabet ortamında çok önemlidir.
İş Analizi  Eğitimi, iş analizi yönetimi konusunda derinlemesine bilgi sahibi olarak  uzmanlaşmak isteyen katılımcılara uluslararası kabul görmüş metodolojiler çerçevesinde yönetim süreçlerini, bilgi alanlarını, İş Anlizi  standartlarını, araç ve tekniklerini detaylarıyla aktarmayı ve örnekler ile uygulamayı  amaçlamaktadır.
Katılımcılar, sektörlerine yönelik gerçek iş hayatından örnekler ile iş Analizi yönetimi başarılarını iyileştirecek ve deneyim kazanacaklardır.

KAYIT OLUN

Program hakkında detaylı bilgi edinmek ve kayıt olmak için İstanbul Institute‘a 0 212 283 24 02 numaralı telefondan ya da info@istanbulinstitute.com adresinden ulaşabilirsiniz.

KİMLER İÇİN?

Organizasyonların iş veya iş analizi birimlerinde çalışan, projelerde iş analisti rolünü ve/veya test uzmanı rolünün üstlenen, teknik veya teknik olmayan geçmişe sahip, uygulama geliştirme sürecinde kullanıcı ve sistem ihtiyaçlarının anlaşılması, analiz edilmesi, kurumsal analizi, bunların bir yazılım platformunda işlevsel olarak tasarlanması ve dökümante edilmesi, test aktivitelerinin tasarlanması, planlanması ve yürütülmesinden sorumlu çalışanlar.

SÜRE

72 saat /6 hafta

Cumartesi / 09:30-16:30

Pazar / 09:30 - 16:30

PROGRAM ÜCRETİ

4.012 TL Peşin - 4.425 TL 4 Taksit

BELGE

%80 devam koşulunu sağlayan katılımcılara, eğitim sonunda gerçekleşecek olan sınavda başarılı olmaları durumunda, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlüğü tarafından onaylı resmi bir sertifika verilecektir.

Oturumlar

Tarih Süre Yer Konu Eğitmen