İşveren Markası ve Marka Algısı

Bu eğitimde marka kavramı ve markalaşma süreçleri ele alınacak, işveren markasının önemi ve işveren markası oluşturmanın süreç adımları detaylandırılacak, insan dostu bir kurum kültürünün unsurlarına ve marka yerelleştirme süreçlerine değinilecektir.
• Şirketlerin kurumsal iletişim ve pazarlama departmanlarında uzman, danışman, orta düzey yönetici konumunda çalışan ve kariyerinde uzmanlaşmayı hedefleyen bireyler.
• Programa katılabilmek için en az lisans mezunu olmak ve / veya kurumsal iletişim ve pazarlama alanlarında en az 2 yıl çalışmış olmak gerekir.
6 Saat / 1 Gün
Cumartesi / 09.30 - 16.30
• Tüketici Markasından İşveren Markasına
• Çalışan Değer Önermesi
• Yeni Nesil Çalışanlar İçin: Anlam Yaratmak
• Marka Elçileri
• Marka Elçilerinden Nasıl Destek Alabilirsiniz?
• Türkiye ve Dünyadan Güçlü İşveren Markası Örnekleri
• Marka Vaadi
• Marka Algısı
• Markanız İçin Misyon ve Vizyon Belirlemek
• Kurum Değerleri
• Kurum Kültürü
• Herkesin Çalışmak İsteyeceği Bir Kurum Kültürü Oluşturmak
• Global Markalarda Kurumsal İletişimi Yerelleştirmenin Önemi
• Türkiye ve Dünyadan Başarılı ve Başarısız Yerelleştirme Örnekleri
Eğitimin tamamına katılan katılımcılara Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü ile Istanbul Institute® Müdürünün imzası olacak şekilde "Katılım Belgesi" verilecektir.

Eğitimle İlgili Önemli Hususlar:

Eğitimin planlanan tarihte başlaması için gerekli asgari katılımcı sayısını belirleme yetkisi Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Istanbul Institute®' de olup; katılımcı yetersizliği nedeniyle eğitimleri iptal etme ve/ya ileri bir tarihe erteleme hak ve yetkisine sahiptir. BAUSEM ve Istanbul Institute® erteleme ve iptal kararını, programın başlama tarihinden iki gün öncesine kadar katılımcılara yazılı olarak bildirir.

BAUSEM olarak kişisel verilerinizin gizliliğini önemsiyoruz. 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" gereğince ses ve görüntü kaydınız başta olmak üzere kişisel verilerinizin gizliliğini korumak amacıyla eğitimlerimizi kayıt altına almamaktayız.
Eğitim Tarihi 07/11/2020
Lokasyon BAUSEM Online
Eğitim Ücreti 354 TL (KDV Dahil)

Eğitim kayıtları 05/11/2020 tarihinde kapanmıştır.