Kurumsal İletişim Profesyonelleri İçin Pazarlamanın Temelleri

Bu eğitimde pazarlama dünyasının temel kavram ve süreçleri ele alınacaktır. Eğitimde pazarlamanın evrimi, pazarlama dünyasında büyük önem arz eden içgörü ve segmentasyon aşamaları, ajans brieflerinden lansman sürecine dek olan aksiyon adımları detaylandırılacaktır.
• Şirketlerin kurumsal iletişim ve pazarlama departmanlarında uzman, danışman, orta düzey yönetici konumunda çalışan ve kariyerinde uzmanlaşmayı hedefleyen bireyler.
• Programa katılabilmek için en az lisans mezunu olmak ve / veya kurumsal iletişim ve pazarlama alanlarında en az 2 yıl çalışmış olmak gerekir.
6 Saat / 1 Gün
Cumartesi / 09.30 - 16.30
• Pazarlama Dünyasına Giriş
• Pazarlama Terimleri
• Güncel Pazarlama Trendleri
• İçgörü Kavramı
• Analiz ve Araştırma Araçları
• Segmentasyon
• Kurumsal İletişim Projelerinde Lansmanlar
• Kurumsal Pazarlama Yaklaşımına Uygun Ajans Briefleri
• Müşteri Sadakati
• Analiz ve Ölçüm
• CRM Pazarlama İletişimi
• Müşteri Deneyimi
• Business Intelligence
• Kampanya Planlama
Eğitimin tamamına katılan katılımcılara Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü ile Istanbul Institute® Müdürünün imzası olacak şekilde "Katılım Belgesi" verilecektir.

Eğitimle İlgili Önemli Hususlar:

Eğitimin planlanan tarihte başlaması için gerekli asgari katılımcı sayısını belirleme yetkisi Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Istanbul Institute®' de olup; katılımcı yetersizliği nedeniyle eğitimleri iptal etme ve/ya ileri bir tarihe erteleme hak ve yetkisine sahiptir. BAUSEM ve Istanbul Institute® erteleme ve iptal kararını, programın başlama tarihinden iki gün öncesine kadar katılımcılara yazılı olarak bildirir.

BAUSEM olarak kişisel verilerinizin gizliliğini önemsiyoruz. 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" gereğince ses ve görüntü kaydınız başta olmak üzere kişisel verilerinizin gizliliğini korumak amacıyla eğitimlerimizi kayıt altına almamaktayız.
Eğitim Tarihi 14/11/2020
Lokasyon BAUSEM Online
Eğitim Ücreti 354 TL (KDV Dahil)

Eğitim kayıtları 12/11/2020 tarihinde kapanmıştır.