Medya Planlamanın Önemi ve Amacı

Medya Planlamanın Amacı ve Önemi

Günümüzde tüm kurumsal iletişim profesyonellerin, medya dinamiklerini ve medyanın iletişime katkısını en iyi şekilde kavraması gerekmektedir. Bu eğitim programı, günümüzde yaygın olarak kullanılan medya kanallarının kullanımlarını ve uygulama örneklerini sunarak kurumsal iletişiminizi medya planlama desteğiyle geliştirebilmenizde size yardımcı olacaktır.Bu eğitim modülü ile değişen kurumsal iletişimin tanımı yapacağız ve yeni medya düzenini ve sosyal medya hedefleme ve sosyal medya izleme yöntemlerinin inceliklerini tartışıyor olacağız.
• Şirketlerin kurumsal iletişim ve pazarlama departmanlarında uzman, danışman, orta düzey yönetici konumunda çalışan ve kariyerinde uzmanlaşmayı hedefleyen bireyler.
• Programa katılabilmek için en az lisans mezunu olmak ve / veya kurumsal iletişim ve pazarlama alanlarında en az 2 yıl çalışmış olmak gerekir.
6 Saat / 1 Gün
Pazar / 09.30 - 16.30
• 360 Derece Pazarlama Planı: Medya Planlama
• Medya Planlama Öğeleri
• Medya Planlamanın Kapsamı
• Mecra Seçimi, Hedefleme, Zamanlama
• Marka Kimliği ve Kişiliğinin İletişime Yansıtılması
• Bütçeleme
• Hedef Kitle Seçimi ve Jenerasyonlara Göre İletişim
• İletişim Çalışmalarının Değerlendirilmesi ve Ölçümlenmesi (Rating, monitoring, tracking)
• Örnek Uygulama
Bahçeşehir Üniversitesi ve Istanbul Institute® tarafından gerçekleştirilen Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programının; Medya Planlamanın Önemi ve Amacı modülünü alan katılımcılara Katılım Belgesi, programın tüm modüllerini alan ve program sonunda %80 devam koşulunu sağlamakla birlikte yapılacak sınavda başarılı olan katılımcılarımıza Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü, SEM müdürü ile Istanbul Institute® yetkilisinin imzası olacak şekilde Sertifika verilecektir.
Eğitim Tarihi 01/11/2020
Eğitim Süresi 6 Saat / 1 Hafta
Lokasyon BAUSEM Online
Eğitim Ücreti 354 TL (KDV Dahil)

Eğitim kayıtları 29/10/2020 tarihinde kapanmıştır.

veya

Kurumsal Talep Et Kurumsal Talep Et