Bilişim sektöründe yer almayı hedefleyen öğrenci ve mezunlar, bu dilde kendisini geliştirip uzmanlaşmak isteyen ve kariyerini bilişim sektöründe ilerletmek isteyenlerin tercih edebileceği bu eğitimde katılımcılar, modüler programlamanın alt yapısını oluşturan Nesne Yönelimli Programlama'yı (OOP) .Net Core ortamında öğrenerek Microsoft Visual Studio ile yazılım geliştirici olma yolunda temel adımı atmış olurlar.

Sektör tecrübesi yüksek uzman eğiticiler tarafından yapılacak online eğitimde katılımcılar alacakları teorik bilginin yanında edinecekleri uygulama deneyimi ile özelleştirilmiş ve hedefe yönelik bir eğitim alırlar.
Bu eğitime katılabilmek için ön koşul olarak değişken, karar yapısı, döngü gibi temel yazılım kavramlarının bilinmesi gerekmektedir.
%80 devam koşulunu sağlayan katılımcılara, eğitim sonunda gerçekleşecek olan sınavda başarılı olmaları durumunda, C# Nesneye Dayalı Programlama Eğitimi adı altında Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlüğü ve Wissen Akademie tarafından onaylı resmi bir sertifika verilecektir.

Bu alandaki yetkinliğinizi uluslararası sertifikalarla belgelemek için yetkili sınav merkezlerinde sınava katılabilirsiniz. Böylece uluslararası geçerli sertifika sahibi olabilirsiniz.