Novartis İlaç ile Geleceğin İş Kadınlarını Destekliyoruz

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ VE NOVARTIS İLAÇ İŞ BİRLİĞİYLE "GELECEĞİN İŞ KADINLARINI DESTEKLİYORUZ"

Novartis İlaç ile Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) iş birliğiyle hayata geçirilen “Geleceğin İş Kadınlarını Destekliyoruz” projesi bir dizi seminerlerden oluşmaktadır. Alanında uzman konuşmacıların, kadın girişimcilerin ve sektörden profesyonellerin ilham veren konuşmalarını dinleyeceğimiz bu seminer sayesinde geleceğin kadın liderleri olacak olan kız öğrencilerimize kılavuzluk etmeyi hedeflenmektedir.

Seminerle sadece Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri değil, diğer üniversitelerden dileyen öğrenciler de katılabilecekler. Seminerlerin sonunda staj imkanı, üst düzey yöneticlerle koçluk ve BAUSEM eğitimleri gibi öğrencileri geliştirici ve iş hayatına hazırlayan fırsatlar sunulacaktır.

‘Geleceğin İş Kadınlarını Destekliyoruz’ projesi kapsamında ilkini 26 Şubat 2020 tarihinde yüz yüze gerçekleştirdiğimiz seminer dizisine Covid-19 önlemleri gereği online olarak devam edilecektir.
Proje kapsamında daha önce duyurulan ödüllerden sadece Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) tarafından eğitimlere burslu katılım olanağı sağlanacak ve Novartis İlaç online yönetici mentorluğu hayata geçirilecektir.

Bu iki ödül, 26 Şubat 2020 tarihinde yüzü yüze gerçekleştirilen seminerde Kahoot uygulaması ile belirlenen 5 katılımcımıza verilecektir. Bu ödüllere hak kazanan katılımcılarımız ile BAUSEM yetkilileri iletişime geçerek işleyiş ve detaylar hakkında bilgilendirme yapacaktır. Online ortamda gerçekleştirilecek seminerler için ise bu aşamada herhangi bir bir ödül uygulaması olmayacaktır. Sorularınızı bausem@cec.bau.edu.tr 'den bize iletebilirsiniz.

Seminere kayıt olmak için linke tıklayınız.