Çikolata 101
PROGRAM
DETAYLARI
Eğitim İçeriği

Kakao çekirdeğinden çikolataya giden keyifli bir yolcuğa çıkıyoruz. Temperleme, kalıplama, kesme ve şekillendirme gibi tekniklerin inceleneceği 4 saatlik Çikolataya Giriş programında birbirinden lezzetli spesiyal çikolata çeşitleri hazırlayacağız.

Kimler İçin ?

Workshop’a gelen katılımcılar öncelikle katıldıkları mutfağın kültürü ile birlikte önceden hazırlanan Mise en Place‘lar hakkında şef tarafından bilgilendirilmektedirler. Çikolata Yapımı Atölyesi’nde bulunan “Türk kahveli ve kakuleli truffles, güllü ve frambuazlı çikolata ve mendiants (kuru meyveli ve çerezli bitter çikolata)” şef ile birlikte katılımcılara özel reçeteler eşliğinde uygulamalı hazırlanmaktadır. Hazırlanan yemekler mutfağımızda bulunan servis masasında tüm katılımcılar tarafından tadılmaktadır.

Süre

4 Saat / 1Gün

Salı 17:00 - 21:00

 

Program Ücreti

170 TL Peşin

 

Neler Öğreneceksiniz ?
  • Kalıplama (Bitter çikolatalı karadut dolgulu mulaj-kalıp)
  • Ganaj/Trüf (Karanfilli/Hindistan cevizli trüf çikolata)
  • Fudge (Antep fıstık ezmeli mini bar)

İlginizi çekebilir ...