İşini dijitalleştirmek isteyen; ama bu süreci bilinçli bir şekilde yönetmek isteyenler; veya iş fikri olup nereden başlayacağını öğrenmek isteyenler; pazaryerlerine nasıl ürün tedarik ederek para kazanacağını merak edenler, kariyer planını e-ticaret ve dijital pazarlama alanlarında geliştirmek isteyenler; çalıştığı şirketin e-ticaret ve dijitalizasyon süreçlerinden sorumlu olan ve yol haritası çizmek isteyenler, perakende sektöründe deneyimi olup eticaret ile kendin parlatmak isteyen profesyoneller, üniversite mezunu olup; dijital dünyanın ecommerce ve payment çözüm teknolojilerini merak edip bu konularda uzmanlaşmak isteyenler; eticareti bir ihracat kanalı olarak kullanmak isteyenler, işinde üçüncü parti teknolojileri, hazır eticaret yazılımlarını tanımak ve doğru satınalma kararı vermek isteyenler, eticaret işini dijital pazarlama kriterlerine göre büyütmek ve geliştirmek isteyenler, girişimcilik öyküsünü eticaret ile yaratmak isteyenler için A’dan Z’ye dolu dolu 12 saat süren bir eğitim.
. Dijital Pazarlama alanında kariyer yapmak isteyenler.
. Dijital Pazarlamaya ilgi duyan ve bu alanda uzmanlaşmak isteyenler.
. Dijital Pazarlamayı daha iyi anlamak isteyen yönetici ve yönetici adayları.
• E-Ticaret Nedir?
• Dünyadan ve Türkiye'den
• E-Ticaret ve Online İş Modellemeleri İlişkisi
• Evrilen Tüketicimizi Tanıyalım
• E-Ticaret – Ödeme Sistemleri
• Regülasyon & Uluslararası Ticaret Fırsatları
• Sıfırdan Bir E-ticaret Girişimi – Uygulamalı E-ticaret
• Adım Adım İnşa
• İş Fikri Nasıl Oluşturulur?
• E-Ticaret Girişimimizin İlk Adımları
• Fizibilite ve Maliyet Analizleri
• Site Kurulumu & Teknik Süreçleri
• Ortaklıklar & Üçüncü Parti Süreçleri – Tedarik & Lojistik
• Ekip Yapılanması
• Start Up İşlerin Performans Endikatörleri ve Değerlendirmeleri
• E-ticarette Reklam & Pazarlama Yöntemleri
• E-ticaret Oyuncuları İçin Reklam & Pazarlama Kampanya Yönetimi
• Doğru Satın alma & ROI Hesaplamaları
• E-ticaret & Sosyal Medya İlişkisi Ekseninde Çözümler
• Tüketici Hakları ve Yükümlülüklerimiz
• Kapanış: Sorular & Cevaplar – İhtiyaçlar
Bahçeşehir Üniversitesi ve Istanbul Institute® tarafından gerçekleştirilen Dijital ve Sosyal Medya Pazarlama Yönetimi Sertifika Programının; E-Ticaret / Dijital Medya – E-Ticaret Çözümlemesi ve Ödeme Sistemleri modülünü alan katılımcılara Katılım Belgesi, programın tüm modüllerini alan ve program sonunda %80 devam koşulunu sağlamakla birlikte yapılacak sınavda başarılı olan katılımcılarımıza Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü, SEM müdürü ile Istanbul Institute® yetkilisinin imzası olacak şekilde Sertifika verilecektir.
Şu an takvimlendirilmiş bir eğitim bulunmamaktadır. Buraya tıklayarak eğitime ön başvuru yapabilirsiniz.