Bilişim sektöründe yer almayı hedefleyen öğrenci ve mezunlar, bu dilde kendisini geliştirip uzmanlaşmak isteyen ve kariyerini bilişim sektöründe ilerletmek isteyenlerin tercih edebileceği bu eğitimde katılımcılar, C# dilini kullanarak veritabanı modellemeyi Entity Framework Core ile gerçekleştirirler. Bu kapsamda Nesneye Dayalı Programlama bilgisi ile ilişkisel veritabanı kullanılacak, veritabanı objeleri Code First ile oluşturulacak ve .Net Core uygulaması üzerinden veritabanı CRUD işlemleri yapılacaktır.

Sektör tecrübesi yüksek uzman eğiticiler tarafından yapılacak online eğitimde katılımcılar alacakları teorik bilginin yanında edinecekleri uygulama deneyimi ile özelleştirilmiş ve hedefe yönelik bir eğitim alırlar.
Bu eğitime katılabilmek için ön koşul olarak temel Nesneye Dayalı Programlama (OOP) eğitiminin tamamlanması gerekmektedir.

Nesneye Dayalı Programlama (OOP) Eğitimi
%80 devam koşulunu sağlayan katılımcılara, eğitim sonunda gerçekleşecek olan sınavda başarılı olmaları durumunda, .Net Core Entity Framework Core Eğitimi adı altında Bahçeşehir Üniversitesi Rektörlüğü ve Wissen Akademie tarafından onaylı resmi bir sertifika verilecektir.

Bu alandaki yetkinliğinizi uluslararası sertifikalarla belgelemek için yetkili sınav merkezlerinde sınava katılabilirsiniz. Böylece uluslararası geçerli sertifika sahibi olabilirsiniz.