Yeni dünya ekonomisi ve yeni kurum dinamiklerine uygun kurumsal iletişim ve marka yönetimi stratejileri belirleme, uygulama ve bireylerin yeni bakış açılarına hitap eden marka olabilmektir.
• Şirketlerin kurumsal iletişim ve pazarlama departmanlarında uzman, danışman, orta düzey yönetici konumunda çalışan ve kariyerinde uzmanlaşmayı hedefleyen bireyler.
• Programa katılabilmek için en az lisans mezunu olmak ve / veya kurumsal iletişim ve pazarlama alanlarında en az 2 yıl çalışmış olmak gerekir.
•Yönetici adayları katılabilir.
• Yeni Kurum Dinamikleri
• GAFAnomics (Google, Apple, Facebook, Amazon) Stratejisi
• Yeni Müşteri tanımı
• Yaparak (söylemeden) deneyimler oluşturma
• Yeni Kurum içi İletişim Araçları
• Online’da Kurumsal İletişim
• Kurumsal Web Sitesi
Bahçeşehir Üniversitesi ve Istanbul Institute® tarafından gerçekleştirilen Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programının; Dijital Online Ortamda Kurumsal İletişim, Marka Yönetimi Ve Dijital Strateji Yönetimi modülünü alan katılımcılara Katılım Belgesi, programın tüm modüllerini alan ve program sonunda %80 devam koşulunu sağlamakla birlikte yapılacak sınavda başarılı olan katılımcılarımıza Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü, SEM müdürü ile Istanbul Institute® yetkilisinin imzası olacak şekilde Sertifika verilecektir.
Şu an takvimlendirilmiş bir eğitim bulunmamaktadır. Buraya tıklayarak eğitime ön başvuru yapabilirsiniz.