• Adı,Soyadı Melih Gengönül
  • Eğitim Adı Spor ve Performans Psikolojisi
  • Veriliş Tarihi 10 Ocak 2018
  • Belge Türü Sertifika

EĞİTİM İÇERİĞİKoçluk tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gelişen bir meslektir. Aynı zamanda iş dünyasında ki profesyoneller, liderler, danışmanlar, öğretmenler ve ebeveynler tarafından benimsenen insan odaklı bir iletişim ve değişim yönetimidir.Eğitim, katılımcılarına, koçluk ilke, kavram ve yöntemlerini aktararak, kişisel ve profesyonel olarak icra edebilir seviyeye gelmelerini sağlayan bir sertifika programıdır. Ayrıca eğitim, koçluk araç setini, “SeriousPlay® Metodu” ile zenginleştirerek katılımcılara, yeni ve güçlü bir koçluk aracı sunmaktadır.SÜRE80 Saat / 10 GünCumartesi 09:30 - 17:30Pazar 09:30 - 17:30PROGRAM ÜCRETİ 4.750 TL Peşin - 5.225 TL 4 Taksit KİMLER İÇİN? Kişisel gelişime açık tüm bireyler için geliştirici bir programdır.• İş yaşamında koçluk yaklaşımını kullanarak kariyerini ileri taşımak isteyen profesyoneller, danışmanlar ve girişimciler, • Liderlik vasıflarını geliştirmek ve koçluk çerçevesinde yönetsel yetkinliklere sahip olmak isteyen yöneticiler, • Koçluğu profesyonel meslek olarak edinmek isteyen kişiler• Öğrencileri veya çocukları ile kurduğu iletişimi güçlendirmek isteyen öğretmen ve ebeveynlerKatılım ön koşulu yoktur. Bununla birlikte üniversite eğitimi almış olmanın koçluk sürecine katkısı vardırNELER ÖĞRENECEKSİNİZ? • Kişisel farkındalık ve performansı yükseltecek, yeni davranış ve beceri geliştirecek teknikler, hedef belirleme, strateji oluşturma, etkili iletişim kurma gibi kişisel gelişim yöntemleri ile• Ekipleri ve bireyleri geliştirme, motive etme, hedef ve vizyon oluşturma, performans yönetimi, kariyer gelişimi gibi yönetsel beceriler kazandırarak koçluk temel yetkinlik ve donanımına sahip koç kimliği kazandıracaktırDEĞERLENDİRME VE BELGELENDİRMEProgram sonunda yüzde 80 katılım şartını karşılayan, haftalık ödevlerini tamamlayan ve çoktan seçmeli sınavda yüzde 80 baraj notunun üzerinde puan alan adaylara Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü tarafından imzalı sertifika verilir.
Bu modül koçluk sürecine başlamadan önce “SeriousCoaching Modeli” ilekatılımcının kendi iç dünyasına yolculuk yaparak ‘FARK’ yaratan yönlerini keşfetmesini amaçlar. Güçlü ve derin kişisel farkındalık oluşturmaKendi deneyimlerinden öğrenmeye odaklanmaKişinin güçlü yanlarıyla, değerlerine olan farkındalıkla alternatiflerini yaratmaKendiyle iletişimi güçlendirerek iç engellerini aşmaMotivasyon araçlarını keşfederek cesaret ve özgüvenle ilerleme
Koçluk İlke ve Kavramlarını TanımaKoçluğun Alanı ve Diğer Alanlardan AyrımıKoçluk Felsefemiz, Modelimiz ve UygulamalarKoçluk için temel araç ve teknikler o Gözlem o Dinleme o Soru Sorma o Taktir o Yapılandırma
ICF Temel Yetkinlikleri ve Etik Kurallar FasilitasyonuUlusal Mesleki StandartlarKoçluk Anlaşması OluşturmaSeriousCoaching LabaratuarıKoçluk Yetkinliklerini Profesyonel ve Özel Yaşama Entegre Etme
Şu an takvimlendirilmiş bir eğitim bulunmamaktadır. Buraya tıklayarak eğitime ön başvuru yapabilirsiniz.