Kahve sektöründe çalışmak ve yatırım yapmak isteyenler için

Temel Barista Eğitimi

İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Uzmanlığı - 13/04/2019 1.Oturum Anketi
Eğitim Öncesi
Eğitim öncesi program ile ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirildim. Sorumlarıma hızlı cevaplar verildi.
Eğitim Anında
Anket Sonucu
Değerlendirmeleriniz Başarıyla İletildi.
Sertifikalarım başlığı altından belgenize erişim sağlayabilirsiniz.
Kapat
Takvimlendirilmiş Eğitimler
Şu an takvimlendirilmiş bir eğitim bulunmamaktadır. Buraya tıklayarak eğitime ön başvuru yapabilirsiniz.
Yapay zekâ, dijitalleşen dünyanın en önemli gelişmelerinden birisidir. İşletmelerin bu gelişmenin farkına varmaları ve uyum sağlayabilmeleri onlara rekabet avantajı sağlamaktadır. Yapay zekâdan fayda elde etmede geride kalan şirketler yok olma tehlikesiyle karşılaşabileceklerdir.

Bu eğitim ile katılımcılar yapay zekâ hakkında genel bilgi sahibi olacak, işletmelerinde yapay zekâ uygulamalarını nasıl kullanabilecekleri, işletme problemlerini yapay zekâ araçları kullanarak nasıl çözebilecekleri, yapay zekâ kullanımı ile nasıl zaman ve emekten tasarruf sağlayarak maliyetleri düşürebilecekleri, yapay zekâ kullanarak işletmede neler yapmalarının mümkün olduğu konularında bilgi sahibi olacaklardır.
•Yeni çağa ayak uydurmak, işletmesini yapay zekâ kullanarak geliştirmek ve dönüştürmek isteyen tüm işletme sahipleri, yöneticiler, girişimciler için uygundur. Ayrıca yapay zekâ ve farklı kullanım alanları konusunda bilgi sahibi olmak isteyen öğrenci ve yeni mezunlar da fayda sağlayacaktır.
Kazanımlar
•Farklı yapay zekâ araçlarını işletme problemlerini çözmede kullanabilme.
•İşletme problemlerinin çözümü için yapay zekâ temelli çözümler geliştirebilme.
•Marka elemanları oluşturmak için yapay zekâ kullanımı.
•Markanın kendi sesi üzerinden yapay zekâ araçlarıyla içerik ve görsel oluşturma.
•Pazarlama stratejisi oluşturmak için yapay zekâ kullanımı.
•İş yapma sürelerinde kısalma ve verimlilik artışı.
Eğitime düzenli olarak katılıp, eğitim sonunda gerçekleştirilecek uygulamalarda başarı gösteren katılımcılara Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) onaylı katılım Belgesi verilecektir.
Yapay zekâ temelli işletme kültürü oluşturma, zaman ve emek tasarrufu sağlamak, maliyetleri düşürmek nasıl mümkün olacağına dair açıklama ve örnekler.
Prompt engineering ne olduğu ve nasıl kullanılacağı. İyi prompt yazarak doğru sonuçlara ulaşmak.
İşletme Verisini tek bir yerde toplamak ve stratejik kararlar için kullanımı.

Markanızın/işletmenizin kendi sesi ve tarzına uygun içerik üretimi.
Bilgi Almak İstiyorum