Kahve sektöründe çalışmak ve yatırım yapmak isteyenler için

Temel Barista Eğitimi

İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Uzmanlığı - 13/04/2019 1.Oturum Anketi
Eğitim Öncesi
Eğitim öncesi program ile ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirildim. Sorumlarıma hızlı cevaplar verildi.
Eğitim Anında
Anket Sonucu
Değerlendirmeleriniz Başarıyla İletildi.
Sertifikalarım başlığı altından belgenize erişim sağlayabilirsiniz.
Kapat
Takvimlendirilmiş Eğitimler
Şu an takvimlendirilmiş bir eğitim bulunmamaktadır. Buraya tıklayarak eğitime ön başvuru yapabilirsiniz.
Her gün birçok içerikle karşılaşırız. Bunlar, sabah gözümüzü açtığımız anda bize ulaşmaya başlar. Televizyonu açıp haberleri izleriz; işe giderken yol kenarlarında billboardlarla karşılaşırız; bir yandan cep telefonumuza mesajlar ulaşır; Facebook’a, Instagram’a, Linkedin’e, TikTok’a bakarız; e-postalarımızı inceleriz, dergi karıştırırız, kitap okuruz...

Gün içinde yüzlerce kez, bizim için hazırlanan içeriklerle karşılaşırız ya da biz, ulaşmak istediğimiz insanlara yönelik içerikler üretiriz. Bu içerikler sayesinde bilgi alıp veririz, düşünce ve duygu alışverişi yaparız, onlar sayesinde kararlar veririz.

Sesli, yazılı, görsel bütün içerikler yaşamımızı etkiler ya da biz, insanları etkilemeye, düşüncelerini ve duygularını değiştirmeye, onları yönlendirmeye çalışırız.

E-postalarınızda, sosyal medya paylaşımlarınızda, dergi yazılarınızda, basın ya da tanıtım bültenlerinizde, blog yazılarınızda doğru mesajlar verebiliyor musunuz? Yazdıklarınızla müşterilerinizi, potansiyel müşterilerinizi, çalışanlarınızı, öğrencilerinizi, yöneticilerinizi ya da o içerikleri okuyan herkesi etkilemeyi başarabiliyor musunuz?

Mesleğiniz ne olursa olsun doğru, hedef kitleye uygun, etkileyici yazılar yazabilmek, içerikler üretebilmek, metin tasarlayabilmek, insanı başarıya ulaştıran önemli unsurlardan biridir.

Yaratıcı Yazarlık ve Metin Tasarımı eğitim programına katılarak kariyerinizde önemli bir adım atabilir; yaratıcı yazma, içerik üretme ve metin tasarımı becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Çünkü Yaratıcı Yazarlık ve Metin Tasarımı eğitimlerinde, dijital çağın en önemli gereksinimlerinden biri olan yaratıcı yazma konusu örneklerle anlatılıyor ve her hafta, ele alınan konuyla ilgili uygulamalar yapılıyor.

Yaratıcı Yazarlık ve Metin Tasarımı eğitimleri sayesinde, bu alanda ihtiyaç duyduğunuz bilgileri edinmekle kalmayacak bilinçli bir yazma becerisi kazanacaksınız.
Etkili ve yaratıcı içerikler üretmek isteyen herkes, Yaratıcı Yazarlık ve Metin Tasarımı eğitimlerine katılabilir.

Ayrıca bu eğitimler; reklam, tanıtım, halkla ilişkiler, kurumsal iletişim, dergi ve kitap yayıncılığı alanlarında çalışanlara da önerilir.

Yaratıcı Yazarlık ve Metin Tasarımı eğitimlerinden, meslek olarak içerik editörlüğü ve içerik yazarlığını seçenler, blog yazarları ya da kitap yazarları da faydalanabilirler.
Eğitimin tamamına katılan katılımcılara Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü ile Istanbul Institute® Müdürünün imzası olacak şekilde "Katılım Belgesi" verilecektir.

Eğitimle İlgili Önemli Hususlar:

Eğitimin planlanan tarihte başlaması için gerekli asgari katılımcı sayısını belirleme yetkisi Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Istanbul Institute®' de olup; katılımcı yetersizliği nedeniyle eğitimleri iptal etme ve/ya ileri bir tarihe erteleme hak ve yetkisine sahiptir. BAUSEM ve Istanbul Institute® erteleme ve iptal kararını, programın başlama tarihinden iki gün öncesine kadar katılımcılara yazılı olarak bildirir.

BAUSEM olarak kişisel verilerinizin gizliliğini önemsiyoruz. 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" gereğince ses ve görüntü kaydınız başta olmak üzere kişisel verilerinizin gizliliğini korumak amacıyla eğitimlerimizi kayıt altına almamaktayız.
Hangi alanlar için nasıl metinler üretiriz?
Dikkat edilmesi gereken konular nelerdir?
Yaratıcı yazma, anlatım teknikleri
Kurgu, çatışma, anlatıcı, mekân, zaman, karakterler
Üslup nedir, nasıl kazanılır
Üslup metne ne kazandırır? Neden olmalıdır?
Yazma becerisini geliştirme adımları
Metin için temel oluşturmak
Adım adım metin yazmak
Kelimelerin seçimi ve cümle yapıları
Metin türleri
Hedef kitleyi belirlemek nasıl mümkün olur?
Hedef kitleyi gözeterek etkili, akıcı bir metin hazırlamak
Dil hâkimiyetinin önemi
Dile nasıl hâkim olursunuz?
Metinde denge, hiyerarşi, örüntü
Metin tasarımının önemi
İmla kuralları
Metin düzeltme, düzenleme ve yayıma hazırlama