Karagöz, Consulta İş ve Sosyal Güvenlik Mevzuatı Danışmanlık Hizmetlerinin yönetici ortağı olup özel ve kamu sektörüne iş ve sosyal güvenlik mevzuatı alanında danışmanlık, teşvik, payroll ve denetim hizmetleri gerçekleştirmektedir. Bireysel ve Toplu İş Uygulamaları, Sosyal Güvenlik, Payroll ve Bordro Optimizasyonu, İnsan Kaynaklarında Dijitalleşme, İstihdam Teşvikleri, Ücretlere İlişkin Gelir Vergisi, TEKNOPARK ve AR-GE merkezi ve proje uygulamaları, emeklilik, asgari işçilik vb. diğer sosyal güvenlik uygulamaları uzmanlık alanlarıdır.
Akademik alanda da çalışmalarını sürdüren ve istihdam ve işgücü üzerine araştırmalar yapan Karagöz, lisans eğitimini, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde (Mülkiye) tamamlamıştır. Karagöz, Master eğitimini İstanbul Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsünde “Sigorta Prim Teşvikleri ve İstihdama Etkisi” teziyle tamamlamıştır. Aynı Üniversitede doktorasını da “Türkiye’de 2002 Yılı Sonrasında Yapılan Yasal Düzenlemelerin Kadın İstihdamına Etkisi: Hizmet Sektörüne Yönelik Ekonometrik Analiz” teziyle tamamlamıştır.
“Feshin Geçersizliğine Hükmedilen İşe İade Davası Sonrasında Boşta Geçen Süre Ücretinin Mahsubu”, “Yüzde Usulü Ücretin İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Açısından İrdelenmesi”, “İş Sözleşmesinin Tarafların Anlaşması Yoluyla Sona Ermesi”, “İlave Tediyelerin Sigorta Primleri Karşısındaki Durumu”, “Gig Ekonomisi ve Esnaf Kuryeler” gibi konularda da makaleleri yayınlanmıştır.
Aynı zamanda İstanbul Sanayi Odası İnsan Kaynakları MBA programında eğitmen olan Karagöz, Türk çalışma hayatının gelişimi için çeşitli rapor ve araştırmalar da ele almaktadır. Karagöz, Ankara Üniversitesi Sosyal Güvenlik Bölümünde «Öğretim Görevlisi» olarak da çalışmalarını sürdürmektedir.
Eğitmen