Eğitmen

Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi İstatistik Bölümü’nde, Yüksek Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Aktüerya Bilimleri Bölümü’nde tamamlamıştır. Yükseköğretim Kurulu’ndan yurt dışı doktora bursu kazanmış ve Birleşik Krallık’ta bulunan Heriot-Watt Üniversitesi’nde Aktüerya Matematiği üzerine doktora eğitimini tamamlamıştır.

Hacettepe Üniversitesi Aktüerya Bilimleri Bölümü’nde Doçent olarak çalışmakta, aynı zamanda ODTÜ Uygulamalı Matematik Enstitüsü’nde bağlantılı öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Lisans ve lisansüstü programlarda aktüerya, aktüeryal risk kuramı, matematiksel istatistik, portföy kuramı, risk yönetimi ve sigortacılık derslerini yürütmektedir. Yüksek lisans ve doktora tezleri yönetmektedir. Ulusal/Uluslararası dergilerde ve konferanslarda birçok yayınları/sunumları bulunmaktadır.

Destekten yoksun kalma ve iş göremezlik davalarında ve uyuşmazlıklarında Ankara Bilirkişilik Bölge Kurulu ve Sigorta Tahkim Komisyonu nezdinde bilirkişi olarak görev almaktadır. Tazminat hesaplamaları ve bilirkişilik konularında eğitimler vermektedir.

Aktüerya Nitelikli Hesaplamalar Bilirkişilik Eğitimi