CRM (Customer Relationship Management) Yönetimi

Course Content
Müşteri memnuniyeti ve müşteri deneyiminin pazarlama stratejileri için üst sıralarda yer aldığı günümüzde, bir şirketin sürekliliği ve karlılığı için müşteri beklentilerini öğrenip buna göre ürün/hizmet sunması kaçınılmaz hale gelmiştir. Günümüzdeki yüksek müşteri beklentilerini anlamak, bunları yönetmek ve özellikle kriz dönemlerinde memnun müşteriler yaratarak onları sadık müşteriler haline getirmek için gerekli bilgi, araçlar ve yöntemlerin anlaşılması amaçlanmaktadır.
For Who?
• Şirketlerin kurumsal iletişim ve pazarlama departmanlarında uzman, danışman, orta düzey yönetici konumunda çalışan ve kariyerinde uzmanlaşmayı hedefleyen bireyler.
• Programa katılabilmek için en az lisans mezunu olmak ve / veya kurumsal iletişim ve pazarlama alanlarında en az 2 yıl çalışmış olmak gerekir.
Course Duration
6 Saat / 1 Gün
Cumartesi / 09.30 - 16.30
Course Content
• CRM nedir?
• Müşteri Veri Yönetimi
• Big Data
• Satış Yönetimi
• Müşteri Sadakati
• Analiz ve Ölçüm
• CRM Pazarlama İletişimi
• Müşteri Deneyimi
• Business Intelligence
• Kampanya Planlama
Document
Eğitimin tamamına katılan katılımcılara Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü ile Istanbul Institute® Müdürünün imzası olacak şekilde "Katılım Belgesi" verilecektir.

Eğitimle İlgili Önemli Hususlar:

Eğitimin planlanan tarihte başlaması için gerekli asgari katılımcı sayısını belirleme yetkisi Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Istanbul Institute®' de olup; katılımcı yetersizliği nedeniyle eğitimleri iptal etme ve/ya ileri bir tarihe erteleme hak ve yetkisine sahiptir. BAUSEM ve Istanbul Institute® erteleme ve iptal kararını, programın başlama tarihinden iki gün öncesine kadar katılımcılara yazılı olarak bildirir.

BAUSEM olarak kişisel verilerinizin gizliliğini önemsiyoruz. 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" gereğince ses ve görüntü kaydınız başta olmak üzere kişisel verilerinizin gizliliğini korumak amacıyla eğitimlerimizi kayıt altına almamaktayız.
Course Date 23/03/2024
Course Duration 6 Saat / 1 Gün
Location BAUSEM Online
Course Price 1.080 TL (VAT Included)