Dijital Dönüşüm ve Değişen Liderlik

Dijital evrim ile birlikte gerek ticari mecralar, gerek yaratıcı ekipler, gerekte marka profesyonelleri rekabetçi ortamda farklı olmak, doğru hedef kitleye en kısa ve ucuz yoldan ulaşmanın ve dijital dünyanın sağladığı olanaklardan maksimum derece de yararlanabilmenin yöntemlerini bulmak ve entegre pazarlama iletişimini daha güçlü bir hale getirmenin çabası içine girmişlerdir.Bu eğitim modülü ile Dijital Teknolojiler ile değişen iş dünyasını örnekleri ile inceleyeceğiz ve girişimcilik eko sisteminin iş dünyasında yarattığı fırsatları tartışıyor olacağız.
1.En az lisans mezunu olma şartı aranmaktadır.2.İşletme alanındaki alt yapılarını güçlendirmek isteyen şirket sahipleri, tüm kademe yönetici ve yönetici adayları katılabilir.
6 saat / 1 günPazar 09.30-16.30
Bahçeşehir Üniversitesi ve Istanbul Institute® tarafından gerçekleştirilen Micro MBA Sertifika Programının; Dijital Dönüşüm ve Değişen Liderlik Yapısı modülünü alan katılımcılara Katılım Belgesi.Programın tüm modüllerini alan ve program sonunda %80 devam koşulunu sağlamakla birlikte yapılacak sınavda başarılı olan katılımcılarımıza Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü, SEM müdürü ile Istanbul Institute® yetkilisinin imzası olacak şekilde Sertifika verilecektir.*Bu eğitime online olarak katılan kişiler Adobe Connect programı üzerinden eğitimi baştan sona takip edebilir, sesli ve görüntülü eğitmen ve diğer katılımcılarla etkileşim halinde olabilir.
Eğitim Tarihi / Süresi 07/07/2020 - 6 Saat