Online Ortamda Kurumsal İletişim, Marka Yönetimi ve Dijital Strateji Yönetimi

Course Content
Yeni dünya ekonomisi ve yeni kurum dinamiklerine uygun kurumsal iletişim ve marka yönetimi stratejileri belirleme, uygulama ve bireylerin yeni bakış açılarına hitap eden marka olabilmektir.
For Who?
• Şirketlerin kurumsal iletişim ve pazarlama departmanlarında uzman, danışman, orta düzey yönetici konumunda çalışan ve kariyerinde uzmanlaşmayı hedefleyen bireyler.
• Programa katılabilmek için en az lisans mezunu olmak ve / veya kurumsal iletişim ve pazarlama alanlarında en az 2 yıl çalışmış olmak gerekir.
•Yönetici adayları katılabilir.
Course Duration
6 Saat / 1 Gün
Cumartesi / 09.30 - 16.30
Course Content
• Yeni Kurum Dinamikleri
• GAFAnomics (Google, Apple, Facebook, Amazon) Stratejisi
• Yeni Müşteri tanımı
• Yaparak (söylemeden) deneyimler oluşturma
• Yeni Kurum içi İletişim Araçları
• Online’da Kurumsal İletişim
• Kurumsal Web Sitesi
Document
Eğitimin tamamına katılan katılımcılara Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü ile Istanbul Institute® Müdürünün imzası olacak şekilde "Katılım Belgesi" verilecektir.

Eğitimle İlgili Önemli Hususlar:

Eğitimin planlanan tarihte başlaması için gerekli asgari katılımcı sayısını belirleme yetkisi Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Istanbul Institute®' de olup; katılımcı yetersizliği nedeniyle eğitimleri iptal etme ve/ya ileri bir tarihe erteleme hak ve yetkisine sahiptir. BAUSEM ve Istanbul Institute® erteleme ve iptal kararını, programın başlama tarihinden iki gün öncesine kadar katılımcılara yazılı olarak bildirir.

BAUSEM olarak kişisel verilerinizin gizliliğini önemsiyoruz. 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" gereğince ses ve görüntü kaydınız başta olmak üzere kişisel verilerinizin gizliliğini korumak amacıyla eğitimlerimizi kayıt altına almamaktayız.
Course Date 25/02/2024
Course Duration 6 Saat / 1 Gün
Location BAUSEM Online
Course Price 1.080 TL (VAT Included)