Banner

Profesyonel Kesim Teknikleri

Profesyonel Kesim Teknikleri

Kurumsal Eğitim Talebi

Üye Girişi
Yeni Üyelik

Parolamı Unuttum

Giriş Yap
Sertifika Sorgulama
Aradığınız kriterlere uygun sertifika bulunamadı.
Arama kritelerinizi tekrar kontrol ediniz.
Yeni Sorgulama Yap
Eğitim İçeriği
Mutfakta yemek pişirme işi söz konusu olduğunda akla gelen ilk şey kaçınılmaz şekilde kesim teknikleri oluyor. Buna ek olarak bıçaklar konusunda bilgi sahibi olmak da büyük önem arz ediyor. Bu eğitim, ev mutfağında yemek hazırlarken profesyonel kesimler yapmanızı sağlayacak ve doğru bıçak seçimini yapmanızı sağlayacak bilgi dağarcığınızı geliştirecek.
Kimler İçin?
Evde yemek pişiren ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen tüm katılımcılara uygundur.
Neler Öğreneceksiniz?
Teorik Kısım
Mutfakta “profesyonellik” nedir?
Bıçak Üretimi ve Türleri
Profesyonel Kesim Teknikleri;
Küpler: Brunoise, Macedoine, Parmetier ve Carré
Çubuklar: Fine Julienne, Julienne ve Batonnet
Oblique
Paysanne
Diagonal
Rondelle
Lozange
Chiffonade
Dilimleme, Kıyma ve Ezme
Tourne


Uygulamalı Kısım;
High Cut ve Low Cut
“Bear Claw” mantığının anlaşılması
“Kas Hafızası”
Belirtilen kesim şekillerinin uygulamalı olarak çalışılması
Eğitim Süresi
5 Saat / 1 Gün
Cumartesi / Saat: 11.00-16.00
Belge
Program sonunda %100 katılım şartını karşılayan adaylara katılım belgesi verilir.
Eğitim Tarihi 07/05/2022
Eğitim Süresi 5 Saat / 1 Gün Hafta
Lokasyon Bahçeşehir Üniversitesi
Eğitim Ücreti 450 TL (KDV Dahil)

Eğitim kayıtları 05/05/2022 tarihinde kapanmıştır.

veya

Kurumsal Talep Et Kurumsal Talep Et
Bilgi almak istiyorum
İlginizi Çekebilecek Eğitimler
WhatsApp