Yeni Dünya Düzeninde Kurumsal İletişim & Dijital Strateji Yönetimi

Course Content
Dijital evrim ile birlikte gerek kurumsal iletişim yöneticileri, gerek de marka profesyonelleri rekabetçi ortamda farklı olmak, doğru hedef kitleye en kısa yoldan ulaşmanın ve dijital dünyanın sağladığı iletişim olanaklarından maksimum derece de yararlanabilmenin yöntemlerini bulmak ve entegre pazarlama iletişimini daha güçlü bir hale getirmenin çabası içine girmişlerdir.Bu eğitim modülü ile Dijital Teknolojiler ile değişen iş dünyasını ve kurumsal iletişimi örnekleri ve vaka analizleri ile inceleyeceğiz ve değişen, modernleşen kurumsal iletişim sisteminin iş dünyasında yarattığı fırsatları ve sosyal medya fırsatlarını tartışıyor olacağız.
For Who?
• Şirketlerin kurumsal iletişim ve pazarlama departmanlarında uzman, danışman, orta düzey yönetici konumunda çalışan ve kariyerinde uzmanlaşmayı hedefleyen bireyler.
• Programa katılabilmek için en az lisans mezunu olmak ve / veya kurumsal iletişim ve pazarlama alanlarında en az 2 yıl çalışmış olmak gerekir.
Course Duration
6 Saat / 1 Gün
Cumartesi / 09.30 - 16.30
Course Content
• Kurumsal İletişim & İnovatif Yaklaşım Yeni Dünya Düzeni & Büyük Veri Değerler Sistemi
• Kurumsal İletişimde Markaların Kritik İş Süreçleri ve İnovasyon Bağıntısı
• Kurumsal Marka Yönetimi& Değerler İnşasında Yenilikçi Metodolojiler
• Marka Yönetiminde İş Zekâsı ve Pazarlama
• Üçüncü Parti Çözümleri
• Riskler & Kısıtlar Yeni Dünyada Haklar & Yükümlülükler
• Hizmet edelim derken acaba eziyet mi ediyoruz?
• Müşteri memnuniyeti bir strateji midir?
• Müşteri memnuniyeti şart mıdır?
• Müşteri memnuniyeti stratejisinden ayrıca nasıl para kazanabiliriz?
• Bir müşterinin peşinden ne kadar koşmalıyız? Ne zaman vazgeçmeliyiz?
Document
Eğitimin tamamına katılan katılımcılara Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü ile Istanbul Institute® Müdürünün imzası olacak şekilde "Katılım Belgesi" verilecektir.

Eğitimle İlgili Önemli Hususlar:

Eğitimin planlanan tarihte başlaması için gerekli asgari katılımcı sayısını belirleme yetkisi Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Istanbul Institute®' de olup; katılımcı yetersizliği nedeniyle eğitimleri iptal etme ve/ya ileri bir tarihe erteleme hak ve yetkisine sahiptir. BAUSEM ve Istanbul Institute® erteleme ve iptal kararını, programın başlama tarihinden iki gün öncesine kadar katılımcılara yazılı olarak bildirir.

BAUSEM olarak kişisel verilerinizin gizliliğini önemsiyoruz. 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" gereğince ses ve görüntü kaydınız başta olmak üzere kişisel verilerinizin gizliliğini korumak amacıyla eğitimlerimizi kayıt altına almamaktayız.
Course Date 24/02/2024
Course Duration 6 Saat / 1 Gün
Location BAUSEM Online
Course Price 1.080 TL (VAT Included)