Öğretmenlere Yönelik Eğitimde Koçluk - Ankara

BAU Ankara
1,100 TL

EĞİTİM İÇERİĞİ
Öğrenme ortamında bir araya gelen öğrenci ve öğretmenler arasında kurulan etkili iletişim eğitim ve öğretim alanında verimliliğin temel yapı taşlarından birisidir. Bu program, katılımcılara koçluk araçlarının öğrenme ortamında etkili iletişimi ve verimi arttırmak için nasıl
kullanılacağı ile ilgili bilgi, beceri ve donanımları kazandırır. Aynı zamanda öğretmenlerin, öğrencilerinin başarısını ve motivasyonunu arttırmak için kullanabilecekleri yöntemler ve araçları sunar.

KİMLER İÇİN?
“Yaşam Boyu Öğrenme”yi ilke edinmiş, öğrencileriyle etkili iletişim becerilerini geliştirmeyi, öğrenme ortamlarında mesleki verimini artırmayı isteyen tüm öğretmen, öğretmen adayları ve eğitim yöneticileri için uygun bir programdır.

SÜRE

16 Saat / 2 Gün

Cumartesi / 09:00 - 18:00

Pazar / 09:00 - 18:00

NELER ÖĞRENECEKSİNİZ?

Temsil sistemlerinin öğrenme ortamını ve öğrenciyi tanımaya etkisi, dinleme, soru sorma ve TES teknikleriyle uyum ve güven ilişkisi kurma, yapıcı ve teşvik edici koçluk araçlarıyla motivasyonu arttırma gibi koçluk becerilerinin etkili iletişim ve başarı aracı olarak öğrenme ortamına nasıl aktarılacağı ele alınacaktır.

PROGRAM ÜCRETİ

1.100 TL Peşin - 1.210 TL 4 Taksit

BELGE

Program sonunda %100 katılım şartını karşılayan adaylara katılım belgesi verilir.

DETAYLI EĞİTİM İÇERİĞİ

• Temsil Sistemleri Aracılığıyla Öğrenciyi Tanıma
  • TES modeli ile uyumlu ve güvenli bir ilişki yaratma
  • Dinleme seviyeleri