Eğitmen

KISA ÖZGEÇMİŞ

29 Mart 1971 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlkokul eğitimini 1977-1982 tarihleri arasında Özel Kalamış İlkokul’unda, ortaokul ve lise eğitimini 1982-1989 yılları arasında Özel Doğuş Kolej’inde tamamladı. Lisans derecesini 1989-1994 tarihleri arasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler bölümünden aldı.

Aynı üniversiteden Reklamcılık alanında yüksek lisans ve doktoradan mezun oldu. Doktora derecesini 2003 yılında, “Sosyo-ekonomik Statü Ölçüm Uygulamaları ve Türkiye için Model Önerisi” adlı tezle aldı. 2004 yılında Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümüne yardımcı doçent olarak, 2011 yılında Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü'ne Doçent olarak atandı.

2016 yılından itibaren Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölüm Başkanlığı ile birlikte İletişim Fakültesi Dekanı olarak görev almaktadır. Ulusal ve uluslararası birçok kongre, konferans ve dergilerde akademik yayınları bulunan Suher aynı zamanda bazı sektörel araştırma projelerinin de yönetimi ve danışmanlığını yapmaktadır.

Uygulamalı İstatistik