Naciye Selen Gültiken
İstanbul Bilgi Üniversitesi Business Administiration bölümünden mezun olduktan sonra London Kingston University de Economics Certifacate programini tamamladi.2016 yılında Mutfak Sanatları Akademisi Profesyonel Butik Pastacılık bölümünde eğitim alıp London Fair Cakes te Düğün Pastaları ve el yapımı çiçekler üzerine profeyonel eğitimler aldı. Ardından London Squiers Kitchen da dünyaca ünlü figür uzmanı Carlos Lischetti den insan ve hayvan figürleri eğitimlerini tamamlayıp Türkiye ye döndü. Deniz Butik Pasta da butik pastacı olarak görev aldıktan ve Dolce pastanesi gibi sektörün önde gelen pastanelerinde çalıştıktan sonra 2018 yılında Date Patisserie adında Nişantaşı’nda yer alan kendi pastanesini kurdu. Bu süreç içinde hem yurtiçinde çeşitli eğitimlere katıldı hem de workshoplar verdi. En son 2019 yılınca Julian Angel (Historiadelciervo) isimli ünlü pastacının Dubai Worshop’unu tamamladı. Şuan pastanesinde hem butik pasta yapmaya devam ediyor hem de İstanbul’un önde gelen kafe ve restoranlarına (inari,burgerhood,mamut coffee vs.) ürün vermekte.