Moda Tasarımında Bilgisayar Uygulamaları ve Yaratıcı Fikir Geliştirme

Moda tasarımında Photoshop ve Illustrator programlarının etkin şekilde kullanılmasını amaçlayan bu eğitimde; Photoshop ve Illustrator programlarının kullanım farklılıklarına göre pratik ve artistik teknik çizimleri dijital ortamda hazırlayarak program sonunda seçilen bir tema doğrultusunda projeler gerçekleştireceksiniz.
- Meslek Lisesi Moda Tasarım ve Teknolojileri alanından mezun olanlar,
- Meslek Yüksek Okulları'nın moda tasarımı bölümlerinden mezun olanlar,
- Temel çizim ve anatomi bilgisine sahip olan ve bu alanda kendisini geliştirmek
isteyenler,
- Modaya ilgi duyan, moda tasarımı alanında profesyonel bir kariyere hazırlanmak, kadın veya erkek giyim tasarımı alanında uzmanlaşmak ve moda tasarımcısı olmak isteyen en az lise mezunu kişiler bu programa başvurabilir.
Cumartesi/19.00-22.00
15 Saat/5 Hafta
Eğitim sonunda moda tasarım sektörünün içerisinde veya kendi iş alanını yaratmak, etkili tasarım anlayışına sahip olmak, kendini en iyi şekilde ifade edebilme becerisi kazanmak ve dijital alanda sunabileceğiniz profesyonel bir portfolyoya sahip olmanız hedeflenmektedir.
Program sonunda %100 katılım şartını karşılayan adaylara katılım belgesi verilir.
- Programları kullanarak tasarımda ne gibi yenilikler oluşturabileceğimize değinilecek.
- Tasarım programı kullanırken etkili tasarım yapabilme ve sunum teknikleri öğrenme üzerinde durulacak.
- Programları kullanırken kısa yollar ve sayfa düzeni oluşturma üzerinde durulacak.
- Seçilen bir tasarımcının tasarımlarını ele alarak farklı sunum teknikleri geliştirmek üzerinde durulacak.
- Üzerinde durulan konularla bir proje çıkarıp sunmak.
Eğitim Tarihi 21/01/2023
Lokasyon Bahçeşehir Üniversitesi/Hibrit
Eğitim Ücreti 4.650 TL (KDV Dahil)

Eğitim kayıtları 21/01/2023 tarihinde kapanmıştır.