Robotik Proses Otomasyonu(RPA) Uygulamaları

Robotik Proses Otomasyonu (RPA) Uygulamaları

Robotik Proses Otomasyonu Nedir?
Robotik Proses Otomasyonu İşletmelere ve Departmanlara Hangi Avantajları Sağlar?
Robotik Proses Otomasyonunda Kullanılan Teknolojilere Bakış
UiPath RPA Uygulamaları
Yüklenmesi
Arayüz
Çalışma Mantığı
Avantajları
Sequence ve Flowchartlar ile Çalışma
Kritik Aktiviteler ile ilgili Örnekler
Değişkenler ile Çalışma
Robotik Karar Verme Otomasyonu Örnekleri
Robot Tasarımı, Robot çalışma planlarının oluşturulması ve Robot Yönetimi
Belge ve Ofis Otomasyonu Örnekleri
İletişim Form Otomasyonu Örnekleri
OCR-Yapay Zeka Temelli Belge Okuma, Yazdırma Otomasyonu Örnekleri
Excel Otomasyonu Örnekleri
E-Posta Otomasyonu Örnekleri
Web Otomasyonu Örnekleri
Finans, Muhasebe, İnsan Kaynakları Yönetimi, Üretim, Üretim Planlama, Satınalma, Bakım-Onarım, Pazarlama, Satış, Müşteri İlişkileri Yönetimi, Tedarik Zinciri Yönetimi, Lojistik gibi farklı departmanlara yönelik RPA uygulama örnekleri
Robotik Proses Otomasyonu (RPA), Robotik Proses Otomasyonu araç-uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen, bu konuda bilgi, beceri ve farkındalıklarını artırmak isteyen her düzeyden katılımcılar faydalanabilir.
12 saat
3 saat / 4 gün
10.00-13.00

Program Hibrit eğitim modelinde gerçekleştirilecek olup yüz yüze katılmak isteyen katılımcılar Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsteki sınıflarımızda, çevrimiçi katılmak isteyen katılımcılar ise MS Teams platformu üzerinden eğitime dahil olabilirler.
Robotik Proses Otomasyonunun Ne Olduğu,
Robotik Proses Otomasyonun, İşletmelerde Hangi İş Süreçlerinde Verimlilik, Etkinliği Artırdığı,
Robotik Proses Otomasyonunda, günümüzde hangi teknolojik ürün, uygulamaların yer aldığı,
UiPath RPA Uygulamasının Nasıl Yüklendiği, Arayüzlerinin neler olduğu
UiPath RPA Uygulamasında Aktiviteler ve İş Akışları ile Nasıl Çalışıldığı
Finans’tan Muhasebeye Pazarlamadan Satışa Üretimden Üretim Planlamaya Satınalmadan Tedarik Zinciri Yönetimine farklı departmanlar için belge otomasyonu, form otomasyonu, excel otomasyonu, OCR Uygulamaları, web otomasyonu, bilgi tabloları ile çalışma, data scraping(veri kazıma) ve robot recording uygulamalarının nasıl gerçekleştirildiği
UiPath RPA Uygulaması ile otomasyon robotlarının nasıl çalıştırıldığı ve yönetildiği konularında uygulamalı bilgiler edineceklerdir.
Programda yüzde 80 katılım şartını sağlayan katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

ÖNEMLİ NOT: BAUSEM olarak kişisel verilerinizin gizliliğini önemsiyoruz. 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" gereğince ses ve görüntü kaydınız başta olmak üzere kişisel verilerinizin gizliliğini korumak amacıyla eğitimlerimizi kayıt altına almamaktayız.
Eğitim Tarihi 12/11/2022
Lokasyon Bahçeşehir Üniversitesi / Online
Eğitim Ücreti 900 TL (KDV Dahil)

Eğitim kayıtları 10/11/2022 tarihinde kapanmıştır.