Online Ortamda Kurumsal İletişim, Marka Yönetimi ve Dijital Strateji Yönetimi

Yeni dünya ekonomisi ve yeni kurum dinamiklerine uygun kurumsal iletişim ve marka yönetimi stratejileri belirleme, uygulama ve bireylerin yeni bakış açılarına hitap eden marka olabilmektir.
• Şirketlerin kurumsal iletişim ve pazarlama departmanlarında uzman, danışman, orta düzey yönetici konumunda çalışan ve kariyerinde uzmanlaşmayı hedefleyen bireyler.
• Programa katılabilmek için en az lisans mezunu olmak ve / veya kurumsal iletişim ve pazarlama alanlarında en az 2 yıl çalışmış olmak gerekir.
•Yönetici adayları katılabilir.
6 Saat / 1 Gün
Cumartesi / 09.30 - 16.30
• Yeni Kurum Dinamikleri
• GAFAnomics (Google, Apple, Facebook, Amazon) Stratejisi
• Yeni Müşteri tanımı
• Yaparak (söylemeden) deneyimler oluşturma
• Yeni Kurum içi İletişim Araçları
• Online’da Kurumsal İletişim
• Kurumsal Web Sitesi
Bahçeşehir Üniversitesi ve Istanbul Institute® tarafından gerçekleştirilen Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programının; Dijital Online Ortamda Kurumsal İletişim, Marka Yönetimi Ve Dijital Strateji Yönetimi modülünü alan katılımcılara Katılım Belgesi, programın tüm modüllerini alan ve program sonunda %80 devam koşulunu sağlamakla birlikte yapılacak sınavda başarılı olan katılımcılarımıza Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü, SEM müdürü ile Istanbul Institute® yetkilisinin imzası olacak şekilde Sertifika verilecektir.
Eğitim Tarihi / Süresi 17/04/2021 - 6 Saat