Kahve sektöründe çalışmak ve yatırım yapmak isteyenler için

Temel Barista Eğitimi

İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Uzmanlığı - 13/04/2019 1.Oturum Anketi
Eğitim Öncesi
Eğitim öncesi program ile ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirildim. Sorumlarıma hızlı cevaplar verildi.
Eğitim Anında
Anket Sonucu
Değerlendirmeleriniz Başarıyla İletildi.
Sertifikalarım başlığı altından belgenize erişim sağlayabilirsiniz.
Kapat
Takvimlendirilmiş Eğitimler
Şu an takvimlendirilmiş bir eğitim bulunmamaktadır. Buraya tıklayarak eğitime ön başvuru yapabilirsiniz.
Eğitim Ücreti: 650 EUR
Adı Soyad / Unvan: BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ
IBAN: TR75 0013 4000 0019 9214 6003 32
Hesap No: 4510-1992146-353
SURDIŞI TİCARİ MERKEZ Şubesi
Döviz Kodu: EUR
*Kayıt için; eğitim ücretini hesaba yatırdıktan sonra ödemeye ait dekontu ozlem.coskun@cec.bau.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir.

Yönetici veya yönetici adayları, günümüz iş dünyasının ve AMA’nın küresel müşterilerinin artan taleplerine cevaben sunulan, AMA CPM™ Yöneticilik Sertifikası’na başvurabilirler.

Bu eğitim, küresel olarak saygınlık referansına sahip olmayı başarabilmek için her yöneticinin ihtiyacı olan temel yöneticilik becerilerini kapsar.

AMA CPM™ hazırlık eğitimi, sertifikasyon sınavına hazırlanmak için tavsiye edilmektedir. Sınav tecrübesine hazırlanmak için uzman desteğinde verilen eğitimlere katılmak, The Management Body of Knowledge kitabı kullanılarak kişisel çalışmalar veya deneme sınavlarına katılmanın çok yararlı olduğu tavsiye edilir.
Bu eğitim, yöneticilik yetkinliklerini gösterebilmeleri için kariyer olarak yönetici olanların ve çok yönlü, yüksek becerili ve bilgi sahibi yöneticilerin resmi sertifikasyona hazırlanabilmelerine uygun olarak hazırlanmıştır.

En az 1 yıl tam gün iş tecrübesi ve 4 yıllık akademik derece sahibi veya en az 2 yıllık tam günlük iş tecrübesi ve 2 yıllık akademik derece sahibi yöneticiler, MBA öğrencileri ve profesyonel olarak çalışanlar bu sertifikasyona başvurabilirler.
Neler Öğreneceksiniz?
•Profesyonel Yetkinlik
•İs Zekâsı
•Analitik Zeka
•İlişki Yönetimi
Kazanımlar
•Çok yönlü, etkin ve başarılı bir yönetici olmak için gerekli temel beceriler
•AMA Standard in Management™ (AMA Yöneticilik Standartları) yetkinlik çerçevesine uygun değişik konularda bilginizi artırmak
•Yönetici olarak sizin ve çalıştığınız organizasyona kattığınız değeri artırmak
Program sonunda %100 katılım şartını karşılayan adaylara katılım belgesi verilir.
Kurs sonu değerlendirme sınavı
Bilgi Almak İstiyorum